Svake sekunde u BiH korupcija odnese 47 maraka. Brojač je počeo sa radom 18. augusta 2012. godine.
POZIV ČLANICAMA ACCOUNT-A
14. Jan. 2013.
Prijavite se za trening o odnosima s javnošću
ACCOUNT Mreža organizira PR TRENING ZA ČLANICE pod nazivom "MEDIJSKE UDICE" koji će biti održan 25.01.2013. (petak), u Sarajevu

Drage ACCOUNT članice,


Dopustite nam da vam i u 2013-toj poželimo sreću i ugodan rad, te kako smo i obećali, obavijestimo o našem predstojećem zajedničkom radu u antikorupcijskim aktivnostima.

Naime, ACCOUNT Mreža organizira PR TRENING ZA ČLANICE pod nazivom "MEDIJSKE UDICE" koji će biti održan 25.01.2013. (petak), u Sarajevu.

Tačno mjesto i vrijeme održavanja treninga javit ćemo vam naknadno, a sukladno broju prijavnica. Cilj ovog PR treninga jeste jačanje kapaciteta članica ACCOUNT MREŽE, a sa vrhunskim PR trenerom.

S tim u vezi, u prilogu vam dostavljamo Prijavnicu za učešće na PR treningu.
Molimo vas da istu iscrpno popunite, te nam je dostavite najdalje do 21.01.2013. (ponedjeljak) do 12 h, jer je ukupan broj učesnika 40, a za 30 prvoprijavljenih u mogućnosti smo nadoknaditi putne i/ili troškove noćenja, ukoliko su isti potrebni.

Obzirom da je tema ovog PR treninga upravo NASTUPANJE/ISTUPANJE U MEDIJIMA (JAVNOSTI) O ANTIKORUPCIJSKIM AKTIVNOSTIMA, napominjemo da je iz jedne organizacije/institucije moguće prijaviti samo jednog učesnika, i to predstavnika organizacije/institucije za dalja medijska istupanja - javne nastupe o antikorupcijskim aktivnostima.

Samo pravovremene prijavnice će biti uzete u razmatranje.

SEKRETARIJAT ACCOUNT-a

Prijavnicu za učešće možete preuzeti na ovom linku.