Svake sekunde u BiH korupcija odnese 47 maraka. Brojač je počeo sa radom 18. augusta 2012. godine.
Tribina u Mostaru
04. Jul. 2013.
Uloga policije, sindikata i NVO u borbi protiv korupcije u BIH
Javna tribina bit će organizirana kako bi Udruga C-Centar i Antikorupcijska mreža u BIH-ACCOUNT stvorili platformu za zajedničku suradnju policije, sindikata i NVO, kako bi se aktivnije uključili u jačanje njihovih uloga u borbi protiv korupcije u BIH, te kako bi predstavili javnosti neophodnost konkretne i efikasne mjere djelovanja policije, sindikada i nevladinih organizacija u sprječavanju korupcije

Javna tribina "Uloga policije, sindikata i NVO u borbi protiv korupcije u BIH“ bit će organizirana 8. jula u 11 sati u Mostaru, u Hotelu "ERO".

Javna tribina bit će organizirana kako bi Udruga C-Centar i Antikorupcijska mreža u BIH-ACCOUNT stvorili platformu za zajedničku suradnju policije, sindikata i NVO, kako bi se aktivnije uključili u jačanje njihovih uloga u borbi protiv korupcije u BIH, te kako bi predstavili javnosti neophodnost konkretne i efikasne mjere djelovanja policije, sindikada i nevladinih organizacija u sprječavanju korupcije.

Na javnoj tribini, govorit će: Thomas E. Messa, Public Affairs Officer, Veleposlanstvo SAD-a, Augustin Zonjić, projektni koordinator C-Centra, Eldin Karić, izvršni direktor CRMA-e i direktor projekta ACCOUNT, Kemal Đono, predsjednik sindikata policije Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) i Miron Torlo, Savez samostalnih sindikata BiH, Županijski odbor HNŽ-a, Mostar.

Financijsku potporu za realizaciju ovog događaja dali su Veleposlanstvo SAD-a i USAID, stoji u priopćenju C-Centra.